Връщане и възстановяване на суми

Връщане и възстановяване на суми

1.1. Указания за отказ:

Право на отказ от регистрирано участие и договор от разстояние или извън търговски обект. Имате право да се откажете от регистрирано участие в Програмата и договор, без да посочвате причини за това, в срок от 14 дни. Срокът за отказ е 14 дни считано от датата, на която Вие или трето лице, посочено от Вас, сте изпратили документи до artgoalkeepertrainingcamp@gmail.com и сте влезли във регистриране на услугите.

За да упражните правото си на отказ, трябва да ни уведомите на контактните данни, посочени на artgoalkeepertrainingcamp.com и за решението си да се откажете от договора с недвусмислено заявление (например писмо, изпратено по пощата или електронна поща).

За да спазите срока за отказ от регистрация и подписан договор, е достатъчно да изпратите съобщението си в свободен текст относно упражняването на право на отказ преди изтичането на срока за отказ от договора.


1.2. Действие на отказа

Ако се откажете от регистрацията за участие и настоящия договор, ние ще Ви възстановим всички плащания, които сме получили от Вас, включително разходите за доставка (с изключение на допълнителни разходи, свързани с избран от Вас начин на доставка, различен от най-евтиния стандартен начин на доставка, предлаган от нас), без неоправдано забавяне и във всички случаи не по-късно от 14 дни считано от датата, на която ни информирате за Вашето решение за отказ от настоящия договор.

Ще извършим възстановяването по посочена от вас банкова сметка в рамките на 7 дни;
Във всеки случай това възстановяване няма да бъде свързано с никакви разходи за Вас.